Διαθέτουμε προς ενοικίαση κλασικά πιάνα όρθια και με ουρά καθώς και ψηφιακά όρθια για εκδηλώσεις, συναυλίες, σεμινάρια κλπ.
  Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το είδος του πιάνου, (κλασικό με ουρά ή όρθιο, ή ψηφιακό όρθιο,) καθώς και τον χρόνο ενοικίασης. Στο κόστος ενοικίασης δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς -τα οποία βαρύνουν τον ενοικιαστή - και ποικίλουν ανάλογα με την απόσταση, τον όροφο και την υποστήριξη σε service .

Επίσης, διαθέτουμε προς ενοικίαση κλασικά πιάνα όρθια και με ουρά καθώς και ψηφιακά όρθια για οικιακή χρήση, σε μηνιαία βάση με δυνατότητα αγοράς εντός 12 μηνών και συμψηφισμού του ποσού των ενοικίων που ήδη έχουν καταβληθεί σε περίπτωση αγοράς .
Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το είδος του πιάνου, όπως : κλασικό με ουρά ή όρθιο, ή ψηφιακό όρθιο, καινούργιο η μεταχειρισμένο, τον χρόνο ενοικίασης, την μάρκα, Στο κόστος ενοικίασης δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς -τα οποία βαρύνουν τον ενοικιαστή - και ποικίλουν ανάλογα με την απόσταση τον όροφο και την υποστήριξη σε service

• Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και διαθεσιμότητα, επικοινωνήστε μαζί μας :
pianos@diamantopoulos.com


 
 
Η ιστορία του πιάνου στην Ελλάδα έχει την υπογραφή μας
από το 1936 !