Η ιστορία του πιάνου στην Ελλάδα έχει την υπογραφή μας
...από το 1936!


TECHNOLOGY FOR CREATIVE MINDS


                           ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ

Τα σχεδόν ένα αιώνα χρόνια ιστορίας και παράδοσης στην κατασκευή κλασικών πιάνων KAWAI έχουν μεταφραστεί σε μια εκπληκτική σειρά ψηφιακών πιάνων. Δεν είναι μόνο ο ήχος του πραγματικού κλασικού πιάνου που αποδίδουν, αλλά το άγγιγμα, το βάρος των πλήκτρων και η εκφραστικότητα τους όπως τα καλύτερα ακουστικά πιάνα. Αυτό αποτελεί εγγύηση για το πως ακούγοντας και παίζοντας χωρίς να απαιτούν την συντήρηση, να έχουν το μέγεθος, τον θόρυβο και μια σειρά από άλλους περιορισμούς ενός ακουστικού πιάνου.

            7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
Τα ψηφιακά πιάνα KAWAI κατασκευάζονται με γνώμονα την κατασκευή υπέροχων ακουστικά πιάνων, με αποκλειστικό στόχο να εξυπηρετούν μόνον τους πιανίστες και όχι αυτούς που ζητούν ένα synthesizer μαζί με το πιάνο , πάντοτε σύμφωνα με τα υψηλότερο ποιοτικά και τεχνικά standards της αγορά . Είναι κορυφαίας τεχνολογίας τόσο στα ηλεκτρονικά όσο και στα μηχανικά μέρη και φυσικά στον σχεδιασμό του λογισμικού.

Κάθε KAWAI ψηφιακό πιάνο συνοδεύεται από 7 χρόνια για τα πιάνα με έπιπλο και 5 χρόνια για τα φορητά εγγύηση.
Είτε πρόκειται για ένα φορητό πιάνο είτε για ένα μεγάλο ψηφιακό, να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας είναι προστατευμένη.

                                          Γι’ αυτό τα KAWAI είναι
                   Ίσως τα καλύτερα ψηφιακά πιάνα του κόσμου…!