Έκθεση :  Σόλωνος 137 Τ.Κ. 10677 Αθήνα.
           Τηλ. :+30 210 3823840   www.diamantopoulos.com email :pianos@diamantopoulos.com
 
Η ιστορία του πιάνου στην Ελλάδα έχει την υπογραφή μας  από το 1936!
 The Sound of Italy
 
Ένα κομμάτι του ιταλικού πολιτισμού.

Τhe ITALIAN way…
το ποιοτικό μυστικό της ORLA κρύβεται πίσω από την μουσική ιστορία
της Ιταλίας και την Ιταλική κουλτούρα.
Η Ιταλική μουσική παίζεται σε όλο τον κόσμο αιώνες τώρα.
Στην ORLA υπάρχει χρόνος και χώρος για την τέχνηκαι φαντασία.
Κάθε νέο προϊόν είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με την πολύχρονη εμπειρία
που εχει η ORLA στο DNA της.
Η ιστορία…
ξεκίνησε το 1957 από τον Nazzareno Orlandoni .
Από το 1965 η νέα επωνυμία της εταιρείας επιλέχθηκε να είναι ORLA με έδρα το Castelfidardo την πρωτεύουσα των μουσικών οργάνων της Ιταλίας. Η εταιρεία προχώρησε στην παραγωγή ηλεκτρονικών μουσικών οργάνων και γρήγορα δημιούργησε εξαιρετική φήμη στην παγκόσμια αγορά.
Σήμερα…
είναι η μοναδική εταιρεία στην Ιταλία και την Ευρώπη, με πλήρη γραμμή παραγωγής μουσικών οργάνων όπως Ψηφιακά Πιάνα, Εκκλησιαστικά Όργανα,  αρμόνια , Sound Modules και Ηλεκτρονικά Ακορντεόν.
Η ORLA δεν παράγει μόνο με το δικό της εμπορικό σήμα, αλλά επίσης κατασκευάζει και για άλλους οίκους από τη διεθνή μουσική βιομηχανία (αμερικανικές, ιαπωνικές και ευρωπαϊκές) οι οποίοι έχουν χρησιμοποιήσει την έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή στις εγκαταστάσεις που προσφέρει η ORLA.
Το μήνυμα…
Η ORLA είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία παράγει αξιόπιστα προϊόντα με την χαρακτηριστική άποψη του ιταλικού πολιτισμού .
Οι ήχοι είναι επιλεγμένοι και τα δείγμα(sound samples) διασφαλίζουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι ένας ζεστός και καθαρός ήχος, ευχάριστος τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες πιανίστες.
Εξελίσσει όργανα που ακούγεται καλά, δίνουν χαρά στους χρήστες και τους κάνει υπερήφανους που έχουν επιλέξει ένα Ιταλικό μουσικό όργανο.

Είμαστε περήφανοι να λέμε ότι είμαστε ένα κομμάτι του ιταλικού πολιτισμού…!